Pse të punësosh njëArkitekt i Sigurisë me TeamSecure?

Arkitekt i Sigurisë - staffing

Arkitekt i Sigurisë

Arkitektët e sigurisë vlerësojnë teknologjinë e informacionit dhe sistemet kompjuterike të organizatave të tyre, duke identifikuar pikat e forta dhe të forta. Ata duhet të mendojnë siç do të mendonte një haker, sepse duhet të parashikojnë të gjitha lëvizjet dhe taktikat që hakerat do të përdorin për të provuar dhe për të fituar qasje të paautorizuar në sistemin kompjuterik.

Ata kryejnë teste të depërtimit, analiza të rreziqeve dhe kontrolle etike në rrjetet lokale, rrjetet e hapësirave të gjera dhe rrjetet private private. Ata janë përgjegjës për zhvillimin, rishikimin dhe miratimin e kërkesave të instalimit për LAN, WANs, VPN, routerët, muret e zjarrit dhe pajisjet e lidhura të rrjetit.

Një përgjegjësi e rëndësishme për një arkitekt të sigurisë është t'u përgjigjet shkeljeve të sigurisë. Kur ndodhin incidente, ai duhet të vlerësojë shkaqet, dëmet dhe rikuperimin e të dhënave, duke përgatitur raporte të hollësishme për kompaninë.

Mirëmbajtja e kryer nga një arkitekt i sigurisë është gjithashtu e rëndësishme dhe konsiston në zbatimin e ndryshimeve, azhurnimeve dhe azhurnimeve të përshtatshme në përgjigje të dobësive dhe inkursioneve.

Kërkesa në rritje përArkitekt i Sigurisënë

Gara globale për rekrutimin e aftësive të lartaArkitekt i Sigurisë është intensifikuar dhe po krijon një mungesë në treg, veçanërishtnë . Ne në Team Secure jemi të specializuar në identifikimin e personelit të lartë të sigurisë kibernetike dhe përputhjen e tyre me punët e duhura. Profesionistët tanë të personelit janë në gjendje të tërheqin nga një grup i madh me aftësi dhe përvojëArkitekt i Sigurisë kandidatë dhe bazuar në përvojën tonë në fushën e sigurisë ne jemi në gjendje të vlerësojmë aftësitë, kualifikimet dhe përvojën e një kandidati potencial për të siguruar një kandidat të përsosur për klientët tanë.

Kërkesa në rritje përArkitekt i Sigurisënë
Punëso një Arkitekt i Sigurisë - staffing

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në Team Secure, punëtorët tanë kanë shëndet dhe mirëqenie; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

FAQ

A ka ndonjë rekrutim paraprak ose kosto kontraktuale kur punësoni aArkitekt i Sigurisë me Team Secure?

Po. Ne kemi nevojë për një depozitë fillestare që do të aplikohet si një kredi në faturën tuaj të parë sapo të punësoniArkitekt i Sigurisë . Nëse vendosni të mos ecni përpara, depozita juaj do të rimbursohet plotësisht.

Si mund të filloj? Si mund të punësoj timenArkitekt i Sigurisë burim?

Ne e kemi bërë këtë proces sa më të thjeshtë të jetë e mundur, gjithçka që ju duhet të bëni është të shkoni në https://order.teamsecure.io, thjesht plotësoni formularin dhe një nga ekspertët tanë do t'ju shkruaj brenda 24-48 orësh për të marrë tuajin konfigurimi i llogarisë. Kaq e lehte!

Cilat mënyra pagese pranoni?

Ne kryesisht punojmë me tela bankare dhe zakonisht punojmë në monedhat e mëposhtme: EUR, CHF, USD dhe GBP. Për shuma më të vogla, ne pranojmë pagesa me të gjitha kartat kryesore të kreditit.

A mundetArkitekt i Sigurisë punoni nga zyrat e kompanisë sonë?

Po. Vendosja në vend eArkitekt i Sigurisë stafi është në dispozicion sipas kërkesës. Të gjithë punonjësit e Team Secure do të kenë fjalën e fundit në zhvendosjen sepse fatkeqësia e specialistëve tanë është një përparësi kryesore për ne.

Të gjitha rregullimet e kostos së jetesës dhe tarifat e zhvendosjes i kalojnë klientit. Ne e rekomandojmë këtë lloj grindjeje për periudha 3-6 muaj. Këshillimi i klientit që kërkon zhvendosjen afatgjatë në vend këshillohet që ta njoftojë Team Secure paraprakisht në mënyrë që të punësojmë specifikArkitekt i Sigurisë kandidatët që kërkojnë zhvendosjen.

Pse nuk lejoniArkitekt i Sigurisë për të punuar nga shtëpia apo në distancë?

Duke qenë një kompani sigurie, Team Secure dihet se është e rreptë ndaj punonjësve duke ndjekur protokollet e brendshme dhe udhëzimet e sigurisë, nga kontrolli i hyrjes deri te ruajtja e çdo dokumenti dhe kodi të punuar në lidhje me Pronën Intelektuale (IP) të klientëve tanë. Puna në distancë dhe profesioni i pavarur është i shkëlqyeshëm si një koncept, por klientët tanë, kompanitë dhe qeveritë e Fortune 500 në veçanti, janë shumë të etur për të siguruar IP-në e asaj qëArkitekt i Sigurisë punon, ruhet në mënyrë të sigurt.

Sa duhet të buxhetoj për të punësuar aArkitekt i Sigurisë me Team Secure?

Ne filluam Team Secure me një qëllim në mendje: t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime kryesore të sigurisë kibernetike dhe të ndërtojmë një komunitet të specialistëve të sigurisë kibernetike, pavarësisht nga vendndodhja. Ne rekrutojmë dhe punësojmë tuajinArkitekt i Sigurisë drejtpërdrejt, në emrin tuaj. Ne paguajmë të gjitha taksat e punësimeve dhe kontributin e punësimit në shtet. Pa sherr për ju. Asnjë dokument i komplikuar, asnjë sherr administrativ për ju. Ekonomi e thjeshtë mund të thuash.

Tregu është shumë i kërkuar për tëArkitekt i Sigurisë , dhe nuk ka mjaftArkitekt i Sigurisë për të shkuar rreth, prandaj çmimet në të gjithë botën janë të larta.

Kush zotëron të drejtat ligjore të veprës së krijuar nga imjaArkitekt i Sigurisë ?

Ju, klienti! Ekipi ynë punon drejtpërdrejt për ju dhe me pagesë të plotë, të gjitha të drejtat e IP, produktet dhe kodi i prodhuar nga Team Secure janë prona juaj.

Punëso një Arkitekt i Sigurisë

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.