Pse të kryej njëTrajnim & Ndërgjegjësim analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Trajnim & Ndërgjegjësim

Hakerat janë gjithnjë në zhvillim e sipër të metodave dhe teknologjive të tyre, dhe kështu kompania juaj gjithmonë duhet të azhurnojë trajnimin e saj për ndërgjegjësimin e sigurisë kibernetike si një pjesë integrale e kulturës së sigurisë së informacionit të kompanisë suaj.

Punonjësit tuaj janë linja juaj e parë dhe kryesore e mbrojtjes kundër krimit në internet kështu që investimi juaj më i sigurt do të jetë pajisja e tyre me njohuritë dhe aftësitë që u nevojiten për të mbrojtur veten nga elementët kriminalë. Ne në Team Secure zhvilluam programe trajnimi të bazuara në simulime të sulmeve në jetën reale, në përputhje me trendet më të fundit kriminale dhe ne mbulojmë me klientët tanë tema të tilla si: si të dallojmë flamuj të kuq të bashkuar, procedura mbrojtëse, si të krijojmë një plan efektiv të reagimit të kërcënimit .

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Trajnim & Ndërgjegjësim?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.