Pse të kryej njëKonsulencë analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Konsulencë

Konsulentët tanë të sigurisë kibernetikenë keni ekspertizën për t'ju ndihmuar të qëndroni përpara kriminelëve kibernetikë. Ata vlerësojnë softuerin, sistemet kompjuterike dhe rrjetet për dobësitë, pastaj hartojnë dhe implementojnë zgjidhjet më të mira të sigurisë për nevojat e një organizate. Ne në Team Secure kemi një kuptim të thellë se ku mund të dështojë qasja e një organizate për sigurinë e informacionit dhe këshillojmë klientët tanë për përmirësime proaktive që mund të bëhen përmes politikave dhe procedurave zbatuese që mundësojnë organizimin e klientit.në për të siguruar pasuritë e saj dixhitale.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Konsulencë?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.