Pse të kryej njëPajtueshmëria e GDPR analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Pajtueshmëria e GDPR

Specialistët tanë në Team Secure kanë njohuri eksperte të ligjit dhe praktikave të mbrojtjes së të dhënavenë dhe të ketë përvojë në zbatimin e masave të duhura teknike dhe organizative që ndjekin parimet e mbrojtjes së të dhënave sipas gjashtë bazave të ligjshme të specifikuara nga rregullorja (pëlqimi, kontrata, detyra publike, interesi jetik, interesi i ligjshëm ose kërkesa ligjore).

Ekspertët tanë mund ta ndihmojnë organizatën tuaj të hartojë procese biznesi që ofrojnë masa mbrojtëse për mbrojtjen e të dhënave personale në nivelin e mbrojtjes së të dhënave që kërkohet për ato që përpunohen nga kontrolluesit e të dhënave dhe përpunuesi i të dhënave.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Pajtueshmëria e GDPR?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.