Punësoni stafin më të lartë të sigurisë kibernetike në Shqipëri

Fillo

Zgjidhni aftësitë e specialistit tuaj

Sherbime

Penetration Testing

Expertise in Penetration Testing

për Penetration Testing

Compliance & advisory

Expertise in Compliance & advisory

për Compliance & advisory

Responsible disclosure program

Recruit Responsible disclosure program

{apppName} has built strong connections with certified Responsible disclosure program specialists

The vast majority of those candidates have all completed BS/MS in Computer Science. In order to remain up to date on the latest technologies, they are asked to complete on-going studies within their respective fields of specialty.

Our services include Responsible disclosure program, Managed security services, Cybersecurity training & awareness, GDPR Compliance, CSIRT, Compliance & advisory, Policies & procedures, Social engineering, Blockchain security services, Penetration Testing, Security code review, Consultancy

për Responsible disclosure program

Social engineering

Expertise in Social engineering

për Social engineering

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhni Team Secure si partneri juaj i rekrutimit në Shqipëri ?

Ne ju ndihmojmë të regjistroheni IT talentet dhe zhvilluesit në Shqipëri

Arrijnë Talentin Lokal

Merrni akses të drejtpërdrejtë në pishin e talenteve IT në Shqipëri.

Kurseni kohë

Delegatë ndihmuese e AL Kandidatët e IT në Team Secure.

Kurse para

Zvogëloni ndjeshëm kostot tuaja të rekrutimit në Shqipëri.

Top Talent in Shqipëri

Ne kemi qasje në mijëra zhvillues në Shqipëri.

mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie në {country} dhe përdorimi i teknikave të mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimin e rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera për të mbajtur më të mirën.

proces

Si punon

Ne kemi një proces të thjeshtë 5 hap në vend. Ju na kontaktoni me nevojën tuaj, ne pajtohemi për bashkëpunimin tonë, më pas na dërgoni përshkrimet e punës, ne ju ndihmojmë të krijoni talentin tuaj, t'ju dërgojë rinisjet e kandidatëve të mundshëm. Nëse vendosni të ecni përpara me një kandidat të caktuar, bëni një ofertë, nëse oferta është pranuar, arritëm objektivin tonë.

kontratë
Dërgo Përshkrim i Punës
Ne vlerësojmë
Ne Kërkime
rezultat