Pse të kryej njëPajtueshmëria dhe këshillimi analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Pajtueshmëria dhe këshillimi

Organizatatnë u kërkohet të jenë në përputhje me një grup gjithnjë e më të rreptë të rregullave dhe kërkesave të sigurisë, ndërsa merren gjithashtu me sfidën komplekse të kërcënimeve kibernetike. Ne në Team Secure këshillojmë klientët tanë në lidhje me ligjet përkatëse të privatësisë dhe kërkesat rregullatore, si të zhvillojmë dhe implementojmë sisteme dhe kontrolle që përputhen me pajtueshmërinë që zbutin dobësitë e brendshme dhe të jashtme.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Pajtueshmëria dhe këshillimi?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.