Pse të kryej njëTestimi i depërtimit analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Testimi i depërtimit

Testimi i depërtimit, i quajtur ndryshe testimi i penës ose hakimi etik, është praktika e testimit të një sistemi kompjuterik, rrjeti ose aplikacioni në internet për të gjetur dobësitë e sigurisë që një sulmues mund të shfrytëzojë. Testuesit tanë të Penetrimit kryejnë teste të automatizuara dhe manuale për të identifikuar pikat e mundshme të hyrjes, për të përcaktuar dobësinë në infrastrukturë (pajisje), aplikacion (softuer) dhe njerëz. Ata i raportojnë klientit këto gjetje dhe japin udhëzime për zhvillimin e kontrolleve të duhura.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Testimi i depërtimit?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.