Pse të kryej njëShërbimet e Menaxhuara të Sigurisë analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Shërbimet e Menaxhuara të Sigurisë

Më shumë organizatanë po u drejtohen shërbimeve të menaxhuara të sigurisë për të zgjeruar aftësitë e tyre të sigurisë dhe për të zvogëluar ngarkesën e punës së stafit të tyre të brendshëm të IT. Si një Ofrues i Shërbimit të Sigurisë së Menaxhuar (MSSP), Team Secure menaxhon proceset e sigurisë nga vendndodhja jonë, duke lejuar ndërmarrjet të kryejnë biznes si zakonisht me ndërhyrje minimale për shkak të iniciativave të sigurisë, ndërsa ne mbajmë një linjë të vazhdueshme të komunikimit dhe raportimit të vazhdueshëm të biznesit. Me kontraktimin e jashtëm tek Team Secure, duhet të prisni të realizoni kursime të kostos duke eliminuar nevojën për të mbajtur një staf të brendshëm të sigurisë së IT.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Shërbimet e Menaxhuara të Sigurisë?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.