Pse të kryej njëProgrami i Zbulimit të Përgjegjshëm analiza me TeamSecure?

Populli ynë ka rëndësi

Programi i Zbulimit të Përgjegjshëm

Zbulimi i përgjegjshëm është një model i zbulimit të cenueshmërisë, në të cilin një cenueshmëri ose një çështje zbulohet vetëm pas një periudhe kohe që lejon rregullimin ose rregullimin e ndjeshmërisë ose çështjes. Ekipi ynë i ekspertëve ka përvojë pune së bashku me klientët tanë për të identifikuar dobësitë dhe raportimin e tyre tek ekipi i tyre i zhvillimit për një rregullim emergjence ose zhvillimin e një zgjidhjeje. Puna me ne do të mbrojë dobësitë e sistemeve tuaja nga zbulimi në publik para se të jeni gati të vendosni një rregullim.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme

Ndërsa disa thjesht po shqetësohen, ne jemi duke siguruar botën e sotme dhe të nesërmenë dhe gjetkë. Dobësitë e sigurisë ndërpresin bizneset vazhdimisht dhe sjellin kosto të jashtëzakonshme. Pjesë e misionit tonë si kompani është të analizojmë vazhdimisht dobësitë më të fundit dhe tendencat dhe metodat e piraterisë, për të kuptuar më mirë se nga mund të vijë kërcënimi tjetër.

Sigurimi i botës së sotme dhe të nesërme
Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Ne filluam me një vëzhgim të thjeshtë

Gjithnjë e më shumë kompani investojnë dhe varen nga asetet dixhitale. Mbajtja e azhurnuar me të gjitha teknologjitë po bëhet gjithnjë e më e komplikuar dhe kërkon kohë. Shumica e kompanivenë thjesht nuk keni ekspertizë të brendshme ose kohë dhe njohuri teknike për të rekrutuar burimet e sigurisë kibernetike që u nevojiten. Misioni ynë në Team Secure është i thjeshtë. Zbuloni, Punësoni dhe ruani talentin kryesor të sigurisë kibernetike. Kjo u lejon klientëve tanë të qëndrojnë të përqendruar në qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata të projektit dhe të mos shqetësohen për kërcënimet e sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë me Programi i Zbulimit të Përgjegjshëm?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.