Pse të punësosh njëInxhinier i Sigurisë me TeamSecure?

Inxhinier i Sigurisë - staffing

Inxhinier i Sigurisë

Fokusi kryesor i një inxhinier të Sigurisë së IT është në kontrollin e cilësisë brenda infrastrukturës së IT. Kjo përfshin dizajnimin, ndërtimin dhe mbrojtjen e sistemeve të shkallëzuara, të sigurta dhe të fuqishme, si dhe punën në sistemet dhe rrjetet operative të qendrave të të dhënave.

Përveç pjesës së zhvillimit, dy aftësi të rëndësishme që duhet të ketë një inxhinier sigurie për të ndihmuar organizatën të kuptojë kërcënimet e avancuara kibernetike dhe për të ndihmuar krijimin e strategjive për të mbrojtur ato rrjete.

Të jesh një inxhinier sigurie nënkupton një njohuri të thellë të dobësive të sigurisë së aplikacionit (OWAS Security Framework) dhe gjithashtu pjesëmarrjen në një nga çertifikatat e mëposhtme: Security +, CRISC, CEH.

Kërkesa në rritje përInxhinier i Sigurisënë

Gara globale për rekrutimin e aftësive të lartaInxhinier i Sigurisë është intensifikuar dhe po krijon një mungesë në treg, veçanërishtnë . Ne në Team Secure jemi të specializuar në identifikimin e personelit të lartë të sigurisë kibernetike dhe përputhjen e tyre me punët e duhura. Profesionistët tanë të personelit janë në gjendje të tërheqin nga një grup i madh me aftësi dhe përvojëInxhinier i Sigurisë kandidatë dhe bazuar në përvojën tonë në fushën e sigurisë ne jemi në gjendje të vlerësojmë aftësitë, kualifikimet dhe përvojën e një kandidati potencial për të siguruar një kandidat të përsosur për klientët tanë.

Kërkesa në rritje përInxhinier i Sigurisënë
Punëso një Inxhinier i Sigurisë - staffing

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në Team Secure, punëtorët tanë kanë shëndet dhe mirëqenie; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

FAQ

A ka ndonjë rekrutim paraprak ose kosto kontraktuale kur punësoni aInxhinier i Sigurisë me Team Secure?

Po. Ne kemi nevojë për një depozitë fillestare që do të aplikohet si një kredi në faturën tuaj të parë sapo të punësoniInxhinier i Sigurisë . Nëse vendosni të mos ecni përpara, depozita juaj do të rimbursohet plotësisht.

Si mund të filloj? Si mund të punësoj timenInxhinier i Sigurisë burim?

Ne e kemi bërë këtë proces sa më të thjeshtë të jetë e mundur, gjithçka që ju duhet të bëni është të shkoni në https://order.teamsecure.io, thjesht plotësoni formularin dhe një nga ekspertët tanë do t'ju shkruaj brenda 24-48 orësh për të marrë tuajin konfigurimi i llogarisë. Kaq e lehte!

Cilat mënyra pagese pranoni?

Ne kryesisht punojmë me tela bankare dhe zakonisht punojmë në monedhat e mëposhtme: EUR, CHF, USD dhe GBP. Për shuma më të vogla, ne pranojmë pagesa me të gjitha kartat kryesore të kreditit.

A mundetInxhinier i Sigurisë punoni nga zyrat e kompanisë sonë?

Po. Vendosja në vend eInxhinier i Sigurisë stafi është në dispozicion sipas kërkesës. Të gjithë punonjësit e Team Secure do të kenë fjalën e fundit në zhvendosjen sepse fatkeqësia e specialistëve tanë është një përparësi kryesore për ne.

Të gjitha rregullimet e kostos së jetesës dhe tarifat e zhvendosjes i kalojnë klientit. Ne e rekomandojmë këtë lloj grindjeje për periudha 3-6 muaj. Këshillimi i klientit që kërkon zhvendosjen afatgjatë në vend këshillohet që ta njoftojë Team Secure paraprakisht në mënyrë që të punësojmë specifikInxhinier i Sigurisë kandidatët që kërkojnë zhvendosjen.

Pse nuk lejoniInxhinier i Sigurisë për të punuar nga shtëpia apo në distancë?

Duke qenë një kompani sigurie, Team Secure dihet se është e rreptë ndaj punonjësve duke ndjekur protokollet e brendshme dhe udhëzimet e sigurisë, nga kontrolli i hyrjes deri te ruajtja e çdo dokumenti dhe kodi të punuar në lidhje me Pronën Intelektuale (IP) të klientëve tanë. Puna në distancë dhe profesioni i pavarur është i shkëlqyeshëm si një koncept, por klientët tanë, kompanitë dhe qeveritë e Fortune 500 në veçanti, janë shumë të etur për të siguruar IP-në e asaj qëInxhinier i Sigurisë punon, ruhet në mënyrë të sigurt.

Sa duhet të buxhetoj për të punësuar aInxhinier i Sigurisë me Team Secure?

Ne filluam Team Secure me një qëllim në mendje: t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime kryesore të sigurisë kibernetike dhe të ndërtojmë një komunitet të specialistëve të sigurisë kibernetike, pavarësisht nga vendndodhja. Ne rekrutojmë dhe punësojmë tuajinInxhinier i Sigurisë drejtpërdrejt, në emrin tuaj. Ne paguajmë të gjitha taksat e punësimeve dhe kontributin e punësimit në shtet. Pa sherr për ju. Asnjë dokument i komplikuar, asnjë sherr administrativ për ju. Ekonomi e thjeshtë mund të thuash.

Tregu është shumë i kërkuar për tëInxhinier i Sigurisë , dhe nuk ka mjaftInxhinier i Sigurisë për të shkuar rreth, prandaj çmimet në të gjithë botën janë të larta.

Kush zotëron të drejtat ligjore të veprës së krijuar nga imjaInxhinier i Sigurisë ?

Ju, klienti! Ekipi ynë punon drejtpërdrejt për ju dhe me pagesë të plotë, të gjitha të drejtat e IP, produktet dhe kodi i prodhuar nga Team Secure janë prona juaj.

Punëso një Inxhinier i Sigurisë

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.