Pse të punësosh njëIdentiteti dhe menaxheri i aksesit me TeamSecure?

Identiteti dhe menaxheri i aksesit - staffing

Identiteti dhe menaxheri i aksesit

Identiteti dhe menaxhimi i aksesit (IAM) është një kornizë që ndihmon në menaxhimin e identiteteve elektronike ose dixhitale. Kjo kornizë i kushtohet teknologjive të biznesit, procesit dhe politikave. Çdo kompani ka nevojë për një kornizë të IAM në mënyrë që menaxherët e teknologjisë së informacionit (IT) të mund të kenë kontrollin mbi atë që përdoruesit kanë qasje brenda organizatave të tyre. Në këtë mënyrë ju shmangni rrjedhjet e informacionit kritik.

Të jesh menaxher i identitetit dhe aksesit kërkon përvojë në menaxhimin e aksesit në privilegj. Zgjidhje të tilla si onCyberArk, BeyondTrust, One Identity dhe shumë të tjera. Gjithashtu, përvoja e kodimit në Java ose .Net është e domosdoshme për implementimin e sistemeve më të mira.

Kërkesa në rritje përIdentiteti dhe menaxheri i aksesitnë

Gara globale për rekrutimin e aftësive të lartaIdentiteti dhe menaxheri i aksesit është intensifikuar dhe po krijon një mungesë në treg, veçanërishtnë . Ne në Team Secure jemi të specializuar në identifikimin e personelit të lartë të sigurisë kibernetike dhe përputhjen e tyre me punët e duhura. Profesionistët tanë të personelit janë në gjendje të tërheqin nga një grup i madh me aftësi dhe përvojëIdentiteti dhe menaxheri i aksesit kandidatë dhe bazuar në përvojën tonë në fushën e sigurisë ne jemi në gjendje të vlerësojmë aftësitë, kualifikimet dhe përvojën e një kandidati potencial për të siguruar një kandidat të përsosur për klientët tanë.

Kërkesa në rritje përIdentiteti dhe menaxheri i aksesitnë
Punëso një Identiteti dhe menaxheri i aksesit - staffing

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në Team Secure, punëtorët tanë kanë shëndet dhe mirëqenie; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

FAQ

A ka ndonjë rekrutim paraprak ose kosto kontraktuale kur punësoni aIdentiteti dhe menaxheri i aksesit me Team Secure?

Po. Ne kemi nevojë për një depozitë fillestare që do të aplikohet si një kredi në faturën tuaj të parë sapo të punësoniIdentiteti dhe menaxheri i aksesit . Nëse vendosni të mos ecni përpara, depozita juaj do të rimbursohet plotësisht.

Si mund të filloj? Si mund të punësoj timenIdentiteti dhe menaxheri i aksesit burim?

Ne e kemi bërë këtë proces sa më të thjeshtë të jetë e mundur, gjithçka që ju duhet të bëni është të shkoni në https://order.teamsecure.io, thjesht plotësoni formularin dhe një nga ekspertët tanë do t'ju shkruaj brenda 24-48 orësh për të marrë tuajin konfigurimi i llogarisë. Kaq e lehte!

Cilat mënyra pagese pranoni?

Ne kryesisht punojmë me tela bankare dhe zakonisht punojmë në monedhat e mëposhtme: EUR, CHF, USD dhe GBP. Për shuma më të vogla, ne pranojmë pagesa me të gjitha kartat kryesore të kreditit.

A mundetIdentiteti dhe menaxheri i aksesit punoni nga zyrat e kompanisë sonë?

Po. Vendosja në vend eIdentiteti dhe menaxheri i aksesit stafi është në dispozicion sipas kërkesës. Të gjithë punonjësit e Team Secure do të kenë fjalën e fundit në zhvendosjen sepse fatkeqësia e specialistëve tanë është një përparësi kryesore për ne.

Të gjitha rregullimet e kostos së jetesës dhe tarifat e zhvendosjes i kalojnë klientit. Ne e rekomandojmë këtë lloj grindjeje për periudha 3-6 muaj. Këshillimi i klientit që kërkon zhvendosjen afatgjatë në vend këshillohet që ta njoftojë Team Secure paraprakisht në mënyrë që të punësojmë specifikIdentiteti dhe menaxheri i aksesit kandidatët që kërkojnë zhvendosjen.

Pse nuk lejoniIdentiteti dhe menaxheri i aksesit për të punuar nga shtëpia apo në distancë?

Duke qenë një kompani sigurie, Team Secure dihet se është e rreptë ndaj punonjësve duke ndjekur protokollet e brendshme dhe udhëzimet e sigurisë, nga kontrolli i hyrjes deri te ruajtja e çdo dokumenti dhe kodi të punuar në lidhje me Pronën Intelektuale (IP) të klientëve tanë. Puna në distancë dhe profesioni i pavarur është i shkëlqyeshëm si një koncept, por klientët tanë, kompanitë dhe qeveritë e Fortune 500 në veçanti, janë shumë të etur për të siguruar IP-në e asaj qëIdentiteti dhe menaxheri i aksesit punon, ruhet në mënyrë të sigurt.

Sa duhet të buxhetoj për të punësuar aIdentiteti dhe menaxheri i aksesit me Team Secure?

Ne filluam Team Secure me një qëllim në mendje: t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime kryesore të sigurisë kibernetike dhe të ndërtojmë një komunitet të specialistëve të sigurisë kibernetike, pavarësisht nga vendndodhja. Ne rekrutojmë dhe punësojmë tuajinIdentiteti dhe menaxheri i aksesit drejtpërdrejt, në emrin tuaj. Ne paguajmë të gjitha taksat e punësimeve dhe kontributin e punësimit në shtet. Pa sherr për ju. Asnjë dokument i komplikuar, asnjë sherr administrativ për ju. Ekonomi e thjeshtë mund të thuash.

Tregu është shumë i kërkuar për tëIdentiteti dhe menaxheri i aksesit , dhe nuk ka mjaftIdentiteti dhe menaxheri i aksesit për të shkuar rreth, prandaj çmimet në të gjithë botën janë të larta.

Kush zotëron të drejtat ligjore të veprës së krijuar nga imjaIdentiteti dhe menaxheri i aksesit ?

Ju, klienti! Ekipi ynë punon drejtpërdrejt për ju dhe me pagesë të plotë, të gjitha të drejtat e IP, produktet dhe kodi i prodhuar nga Team Secure janë prona juaj.

Punëso një Identiteti dhe menaxheri i aksesit

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.