Pse të punësosh njëAnalist i të Dhënave Ligjore me TeamSecure?

Analist i të Dhënave Ligjore - staffing

Analist i të Dhënave Ligjore

Mjekësia ligjore dixhitale është një term që përmbledh një larmi shërbimesh mjeko-ligjore në lidhje me zbulimin e veprimtarisë mashtruese në sistemet dixhitale dhe pajisjet e ruajtjes. Mjekësia ligjore e të dhënave mund të përfshijë shumë detyra të ndryshme, duke përfshirë rikuperimin e të dhënave ose gjurmimin e të dhënave. Mjekësia ligjore e të dhënave mund të përqendrohet në rikuperimin e informacionit mbi përdorimin e një pajisjeje mobile, kompjuter ose pajisje tjetër. Mund të mbulojë gjurmimin e thirrjeve telefonike, teksteve ose postave elektronike përmes një rrjeti.

Të jesh një analist i të dhënave kriminalistike kërkon ekspertizë në forenzikën kompjuterike, do të thotë mjete kriminalistike të rrjetit, mjete të analizës së bazës së të dhënave, mjete të analizës së skedarëve, mjete të analizës së OS dhe shumë më tepër. Mjetet kryesore kriminalistike janë paqëndrueshmëria - për të kryer kriminalistikë të paqëndrueshme të kujtesës, EnCase - mjet për analizimin e skedarëve, MailXaminer - analizë e-mail, REGA - analiza e regjistrit të windows, etj.

Kërkesa në rritje përAnalist i të Dhënave Ligjorenë

Gara globale për rekrutimin e aftësive të lartaAnalist i të Dhënave Ligjore është intensifikuar dhe po krijon një mungesë në treg, veçanërishtnë . Ne në Team Secure jemi të specializuar në identifikimin e personelit të lartë të sigurisë kibernetike dhe përputhjen e tyre me punët e duhura. Profesionistët tanë të personelit janë në gjendje të tërheqin nga një grup i madh me aftësi dhe përvojëAnalist i të Dhënave Ligjore kandidatë dhe bazuar në përvojën tonë në fushën e sigurisë ne jemi në gjendje të vlerësojmë aftësitë, kualifikimet dhe përvojën e një kandidati potencial për të siguruar një kandidat të përsosur për klientët tanë.

Kërkesa në rritje përAnalist i të Dhënave Ligjorenë
Punëso një Analist i të Dhënave Ligjore - staffing

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në Team Secure, punëtorët tanë kanë shëndet dhe mirëqenie; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

FAQ

A ka ndonjë rekrutim paraprak ose kosto kontraktuale kur punësoni aAnalist i të Dhënave Ligjore me Team Secure?

Po. Ne kemi nevojë për një depozitë fillestare që do të aplikohet si një kredi në faturën tuaj të parë sapo të punësoniAnalist i të Dhënave Ligjore . Nëse vendosni të mos ecni përpara, depozita juaj do të rimbursohet plotësisht.

Si mund të filloj? Si mund të punësoj timenAnalist i të Dhënave Ligjore burim?

Ne e kemi bërë këtë proces sa më të thjeshtë të jetë e mundur, gjithçka që ju duhet të bëni është të shkoni në https://order.teamsecure.io, thjesht plotësoni formularin dhe një nga ekspertët tanë do t'ju shkruaj brenda 24-48 orësh për të marrë tuajin konfigurimi i llogarisë. Kaq e lehte!

Cilat mënyra pagese pranoni?

Ne kryesisht punojmë me tela bankare dhe zakonisht punojmë në monedhat e mëposhtme: EUR, CHF, USD dhe GBP. Për shuma më të vogla, ne pranojmë pagesa me të gjitha kartat kryesore të kreditit.

A mundetAnalist i të Dhënave Ligjore punoni nga zyrat e kompanisë sonë?

Po. Vendosja në vend eAnalist i të Dhënave Ligjore stafi është në dispozicion sipas kërkesës. Të gjithë punonjësit e Team Secure do të kenë fjalën e fundit në zhvendosjen sepse fatkeqësia e specialistëve tanë është një përparësi kryesore për ne.

Të gjitha rregullimet e kostos së jetesës dhe tarifat e zhvendosjes i kalojnë klientit. Ne e rekomandojmë këtë lloj grindjeje për periudha 3-6 muaj. Këshillimi i klientit që kërkon zhvendosjen afatgjatë në vend këshillohet që ta njoftojë Team Secure paraprakisht në mënyrë që të punësojmë specifikAnalist i të Dhënave Ligjore kandidatët që kërkojnë zhvendosjen.

Pse nuk lejoniAnalist i të Dhënave Ligjore për të punuar nga shtëpia apo në distancë?

Duke qenë një kompani sigurie, Team Secure dihet se është e rreptë ndaj punonjësve duke ndjekur protokollet e brendshme dhe udhëzimet e sigurisë, nga kontrolli i hyrjes deri te ruajtja e çdo dokumenti dhe kodi të punuar në lidhje me Pronën Intelektuale (IP) të klientëve tanë. Puna në distancë dhe profesioni i pavarur është i shkëlqyeshëm si një koncept, por klientët tanë, kompanitë dhe qeveritë e Fortune 500 në veçanti, janë shumë të etur për të siguruar IP-në e asaj qëAnalist i të Dhënave Ligjore punon, ruhet në mënyrë të sigurt.

Sa duhet të buxhetoj për të punësuar aAnalist i të Dhënave Ligjore me Team Secure?

Ne filluam Team Secure me një qëllim në mendje: t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime kryesore të sigurisë kibernetike dhe të ndërtojmë një komunitet të specialistëve të sigurisë kibernetike, pavarësisht nga vendndodhja. Ne rekrutojmë dhe punësojmë tuajinAnalist i të Dhënave Ligjore drejtpërdrejt, në emrin tuaj. Ne paguajmë të gjitha taksat e punësimeve dhe kontributin e punësimit në shtet. Pa sherr për ju. Asnjë dokument i komplikuar, asnjë sherr administrativ për ju. Ekonomi e thjeshtë mund të thuash.

Tregu është shumë i kërkuar për tëAnalist i të Dhënave Ligjore , dhe nuk ka mjaftAnalist i të Dhënave Ligjore për të shkuar rreth, prandaj çmimet në të gjithë botën janë të larta.

Kush zotëron të drejtat ligjore të veprës së krijuar nga imjaAnalist i të Dhënave Ligjore ?

Ju, klienti! Ekipi ynë punon drejtpërdrejt për ju dhe me pagesë të plotë, të gjitha të drejtat e IP, produktet dhe kodi i prodhuar nga Team Secure janë prona juaj.

Punëso një Analist i të Dhënave Ligjore

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.