Ne dimë si ta mbrojmë biznesin tuaj.

Ne ofrojmë shërbime të Sigurisë Kibernetike të nivelit të ndërmarrjeve dhe specialistë dhe ekspertë të Sigurisë Kibernetike.

TS Shërbimet e Sigurisë Kibernetike të Shkallës së Ndërmarrjeve

Shërbimet tona të këshillimit për sigurinë kibernetike në nivelin e ndërmarrjes.

TS Stafi i Sigurisë Kibernetike

Punësoni specialistë dhe ekspertë të Sigurisë Kibernetike.

Partnerë dhe klientë të besuar

Kush jemi

Pse Ekipi i Sigurt?

Team Secure është një kompani zvicerane, me seli në Gjenevë, Zvicër. Ne kemi nisur Team Secure për të ndihmuar bizneset për të rritur sigurinë e tyre, në internet dhe jashtë linje. Ju mund të punoni me ne në dy mënyra. E para është përmes Team Secure Consultancy, e cila bazohet në Projekt. Ne ofrojmë një vlerësim me rezultate të përcaktuara për t'ju ndihmuar të zgjidhni një çështje të sigurisë kibernetike. Mënyra e dytë është duke përdorur shërbimet tona të personelit për projektet, shërbimet dhe konsulencën tuaj.

pse na zgjodhet ne

Parimet tona

Importantshtë e rëndësishme të bëni kujdesin tuaj të duhur kur punoni me një kompani të sigurisë kibernetike. Meqenëse siguria juaj është përparësia jonë, këtu janë katër parimet që ne i përmbahemi

Dorëzoni më shumë

Ne gjithmonë bëjmë presion për të ofruar më shumë. Sepse siguria juaj është përparësia jonë.

Veproni në interesin tuaj

Ne gjithmonë veprojmë në interesin më të mirë të biznesit tuaj, pavarësisht nga interesi ynë.

Fejesa jonë

Ne nën-premtoj, overdeliver. Reputacioni ynë është ai që garanton mbijetesën dhe suksesin tonë.

Vetëm nëse mund të ndihmojmë

Ne do të marrim projektin tuaj vetëm nëse mendoni se ne mund t'ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

Team Secure është një kompani e certifikuar

Team Secure është kompani e certifikuar ISO 9001 dhe ISO 27001

Team Secure është një mbështetës i korporatës i OWASP (Projekti i Sigurisë së Aplikacionit të Hapur të Uebit). Ne jemi të përkushtuar të integrojmë dhe promovojmë praktika të sigurta të kodimit në të gjitha proceset tona të zhvillimit të softuerit, në përputhje me misionin e OWASP për të rritur sigurinë e softuerit.

Team Secure është një kompani e certifikuar

Team Secure është kompani e certifikuar ISO 9001 dhe ISO 27001

Team Secure është një mbështetës i korporatës i OWASP (Projekti i Sigurisë së Aplikacionit të Hapur të Uebit). Ne jemi të përkushtuar të integrojmë dhe promovojmë praktika të sigurta të kodimit në të gjitha proceset tona të zhvillimit të softuerit, në përputhje me misionin e OWASP për të rritur sigurinë e softuerit.

A është e sigurt infrastruktura juaj IT?

Siguria e infrastrukturës tuaj të TI duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Kontaktoni me ne.

Fillo